Beproefde technologie voor het meten van H2O in gassen

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Beproefde technologie voor het meten van H2O in gassen

Endress+Hauser introduceert nieuwe J22 TDLAS Gas Analyzer

De nieuwe J22 TDLAS Gas Analyzer maakt gebruik van gepatenteerde TDL (Tunable Diode Laser) technologie voor de analyse van H2O in aardgas (ook toepasbaar in waterstof en CO2). TDLAS is bekend in de markt als de meest robuuste en nauwkeurigste manier om vocht te meten in gas. Het hart van de TDLAS-meting ligt in de meetcel waar de laser en de signaaldetector zijn geïsoleerd van procesverontreinigingen, waardoor verontreiniging en meetfouten worden geëlimineerd.

De gebruiksvriendelijke J22 TDLAS Gas Analyzer biedt continu live metingen, waardoor de operationele veiligheid en de hoge beschikbaarheid van de installatie worden gewaarborgd. De J22 TDLAS analyzer is eenvoudigweg de beste in zijn klasse voor het voldoen aan specificaties voor gaskwaliteit, het voorkomen van corrosie in pijpleidingen en het waarborgen van de veiligheid van mensen en de integriteit van de assets.

Dit zorgt ervoor dat wij voorop lopen in de lasergebaseerde metrologie voor superieure meetprestaties. De combinatie met de vertrouwde Endress+Hauser Heartbeat Technology zorgt voor continu gezondheidstatus van de gas analyzer wat resulteert in minder storingen, lagere bedrijfskosten en verbeterde betrouwbaarheid. De J22 TDLAS Gas Analyzer is een van de meest onderhoudsvriendelijke analyzers op de markt.

Endress+Hauser is aanwezig op de World of Technology & Science (WOTS). U vindt ons in hal 8 in de World of Automation. Wilt u meer informatie over de J22 TDLAS Gas Analyzer, kom dan naar de beurs!

Productinformatie icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Beproefde technologie voor het meten van H2O in gassen

Endress + Hauser Nederland

Endress+Hauser Endress+Hauser is een toonaangevende, wereldwijd opererende leverancier van oplossingen op het gebied van procesautomatisering. Onze producten bieden een uitstekende prijs-prestatieverhouding en de dienstverlening staat op een ongekend hoog niveau.... Lees meer