Benoeming Jeffrey Möllmann Bedrijfsleider VCC & ASE Repair

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Ooij, 29 juni 2018 – Jeffrey Möllmann wordt per 1 juli 2018 benoemd tot bedrijfsleider van VCC BV en zusteronderneming ASE Repair BV. De ondernemingen zijn actief op het gebied van verkoop, service en onderhoud van allerlei appendages. Jeffrey Möllmann wordt eindverantwoordelijk voor de afdelingen Verkoop, Productie & Handel, Personeel & Organisatie en Kwaliteitsbeheersing.

De benoeming van Jeffrey Möllmann omvat een uitbreiding van zijn werkzaamheden bij beide organisaties; hij blijft zijn taken als Technisch Sales Advisor vervolgen. Per augustus 2018 zal er binnen zijn team versterking komen voor de reguliere verkoop en inkoop.

Jeffrey Möllmann over zijn nieuwe stap: “VCC BV en ASE Repair BV zijn stabiele, gevestigde namen in de markt. Iets waar wij als team zeer trots op mogen zijn. Wij begeven ons immers in dynamische en uitdagende marktomstandigheden. Klantgericht en doelgericht werken is waar wij voor staan en constant in door proberen te ontwikkelen. Ik heb enorm veel zin om hier meer vorm aan te gaan geven.”

Ron van de Weerd, Managing Director VCC BV en ASE Repair BV, is enthousiast over de benoeming van Jeffrey Möllmann. “VCC BV en ASE Repair BV zijn bekende namen op het gebied van agentschap voor gerenommeerde bedrijven, verkoop en voor service & onderhoud van afsluiters, veiligheden, regelkleppen et cetera. In de aankomende jaren willen wij op diverse gebieden terrein gaan winnen. Jeffrey is voor ons al ruim 10 jaar een betrokken werknemer en collega die een ruime kennis van zaken heeft. Ik ben er van overtuigd dat zijn ervaring beide ondernemingen naar een hoger niveau zal tillen.”

Geschreven door

VCC BV

VCC BV (Valves & Controls) is uw partner als het aankomt op de nieuwlevering van appendages. Efficiënt en duurzaam werken staan bij ons centraal. Actief in de stoomindustrie, cryogene branche,... Lees meer