Bedrijvenloop voor The Hunger Project Nederland

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bedrijvenloop voor The Hunger Project Nederland

Zondag 2 november a.s. organiseert NPM Capital in samenwerking met diverse sponsors de 8e Run for The Hunger Project – een hardloopevenement van 5 of 10 km met start en finish in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Het parcours loopt gedeeltelijk door het Amsterdamse Bos. Met de Run for The Hunger Project probeert het Nederlandse bedrijfsleven op een sportieve manier zoveel mogelijk geld op te halen voor The Hunger Project Nederland. Het specifieke doel is in 2018 tenminste 10 procent van de plattelandsbevolking in Benin duurzaam hongervrij te maken.

Inschrijven
Meedoen kan als individuele loper of in een team van 6 personen. Alle inschrijfgelden komen ten goede aan The Hunger Project Nederland. Iedere deelnemer kan bovenop het inschrijfgeld extra donatiegeld inzamelen. De opbrengst wordt bovendien met 55% vermeerderd door stichting Wilde Ganzen. Elke opgehaalde euro is dus €1,55 waard.
Inschrijven voor de run kan via de link hieronder

Sportief evenement voor bedrijfsleven
In de voorgaande 7 edities is de Run for The Hunger Project uitgegroeid tot een topevenement voor sportieve en maatschappelijk betrokken bedrijven. Vorig jaar brachten meer dan 900 sportievelingen €262.000 bijeen voor The Hunger Project in Benin.

Wandelen en Kidsrun
Naast het hardlopen zijn er 2 november diverse andere activiteiten. Zo is het mogelijk te wandelen (ca. 5 kilometer) en is er een Kidsrun voor kinderen tot en met 14 jaar (800 meter = 2 rondjes in het stadion).

Hapje en drankje
Na afloop is er volop gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een springkussen in het stadion.

Geschreven door

Logo van:Bedrijvenloop voor The Hunger Project Nederland

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer