BCS243 Tafelweegschaal

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BCS243 Tafelweegschaal

De nauwkeurige en ijkwaardige bankweegschalen uit de BCS 243-serie zijn ontworpen voor gebruik in vlees-, vis-, diepvries-, catering-, groente- en fruitverwerkings- en verpakkingslijnen, evenals in de chemische industrie en alle andere zware industrieën.

De basisweegschaal is uitgerust met BAYKON BX21S roestvrij stalen weegindicator. de IP66-indicator heeft een van kleur veranderend LCD-scherm voor classificatie op gewicht, een geheugen voor 100 items en kan met een accu uitgerust worden.

Optionele modellen bieden aanraakvrije toetsen van de indicator die de mogelijkheid bieden om te werken zonder de indicator aan te raken in hygiënische en agressieve chemische omgevingen en verkorten de bedrijfstijd van portieweegschalen en bij controlewegen en transactietoepassingen.

Om hoofd rekenen en vervelende handelingen te voorkomen, verandert de SmartAPP-functie de schermkleur als het gewicht buiten de toleranties valt. Gewichtsstatus wordt weergegeven als een staafdiagram als aanvullende informatie. Akoestische signaal is programmeerbaar voor uw toepassing. Al deze functies verkorten de bewerkingstijd van het weegproces.

Bekijk het weegplateauicon.arrow--dark

Geschreven door

Baykon Benelux BV

De ideale partner voor industriële weegschalen van hoge kwaliteit tegen een nette prijs. Lees meer