BARTEC Agile X Industrial Tablet PC

icon.highlightedarticle.dark Automatisering Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BARTEC Agile X Industrial Tablet PC
Article image of: BARTEC Agile X Industrial Tablet PC

Gebruikers kunnen de vraag wat hen het eerste aan de Agile X opvalt maar moeilijk beantwoorden. Is het de robuuste vormgeving? De dunne ergonomische vormfactor? Of is het misschien het heldere 10,1” beeldscherm dat opvalt? Zeker is in ieder geval dat gebruikers kunnen vertrouwen op deze ATEX Zone 2 en UL Division 2 gecertificeerde industriële tablet PC.
De Agile X is getest volgens de MIL-STD-810G specificaties; de IP65 stof- en waterdichte behuizing doorstaat valproeven van 1.20 meter zonder problemen.

De Agile X biedt werknemers in de ATEX zone via Wi-Fi of 4G/LTE verbinding directe toegang tot alle benodigde bedrijfsinformatie en brengt in die zin het kantoor direct naar de mobiele werknemer. Door de geïntegreerde barcode scanner of de optionele RFID reader is deze tablet ideaal voor onder meer inspectie- en onderhoudswerkzaamheden.

Voor de ICT beheerder biedt het Windows Embedded 8.1 Industry Pro operating system alle functionaliteit waaraan binnen een professionele ICT omgeving behoefte is. Device lockdown, Computrace diefstal beveiliging en Embedded activation zijn slechts enkele van de vele functionaliteiten van deze tablet.

De Agile X is per direct leverbaar.

Geschreven door

Bartec Nederland BV

BARTEC NEDERLAND b.v. is opgericht op 5 november 1979 en maakt deel uit van de BARTEC groep. BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen,... Lees meer