Bart Kelderman 25 jaar verbonden aan TBK-group

icon.highlightedarticle.dark Management
138 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Bart Kelderman 25 jaar verbonden aan TBK-group

Vrijdag 9 maart werd er een feestje gevierd in het gloednieuwe pand van de TBK-group in Renswoude.
Eigenaar/directeur Bart Kelderman was op 2 maart alweer 25 jaar verbonden aan de TBK-group, destijds Technisch Bureau Knol. 13 jaar lang als medewerker, de laatste 12 jaar als eigenaar/directeur.
Door compagnon en personeel werd hij in het zonnetje gezet.

Overigens is Kelderman niet de enige jubilaris in zijn bedrijf: bedrijfsleider Ruurd van der Vegt was op 9 maart 12 ½ jaar bij TBK en ook dat werd gevierd.
“We hebben roerige jaren gekend. Vooral de beginjaren na de overname zijn moeilijk geweest” aldus Kelderman. Van der Vegt die deze beginjaren van dichtbij meemaakte, beaamt dit.
Anno 2012 is de omzet van het bedrijf vertienvoudigd en het personeelsbestand uitgebreid van 3 naar 17 mensen.

Na 25 jaar letterlijk door het stof te zijn gekropen, kan Kelderman zich met recht de specialist op het gebied van Spillage Control noemen. Zijn jarenlange ervaring en opgebouwde expertise heeft er onder meer voor gezorgd dat de TBK-group vandaag de dag een begrip is op het gebied van ontstoffing en morsbestrijding.
Een scala van producten en diensten, waarvan een aantal in eigen beheer zijn ontwikkeld, zorgen ervoor dat overlast van stof en mors tot een minimum worden gereduceerd.
Daarnaast is de TBK-group in de Benelux al jaren exclusief dealer van IFE, een toonaangevend bedrijf op het gebied van tril-, zeef-, magneet- en recyclingtechniek.
Met de overname van Dust Control Partners in januari 2011 is het productenpakket van de TBK-group- aangevuld met stoffilters waardoor nu totaaloplossingen kunnen worden geboden aan bedrijven die problemen hebben met stof, mors, scheefloop en slijtage.

Eind van dit jaar is Bart Kelderman wederom jubilaris. Op 6 december 2012 is hij 12½ jaar eigenaar van de TBK-group.

Geschreven door

Logo van:Bart Kelderman 25 jaar verbonden aan TBK-group

DCP Benelux

Omdat elke stofsoort een andere karakteristiek heeft, is ontstoffing iets om aan specialisten over te laten. Stof kan kleverig of droog zijn, maar ook explosief of schadelijk voor de gezondheid.... Lees meer