BAR Instruments introduceert Elpro 105U-L radio-modem

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: BAR Instruments introduceert Elpro 105U-L radio-modem

Draadloze signaal overdracht is een uitkomst als er geen bestaande bekabeling aanwezig is of moeilijk te realiseren, zoals bij een bewegend object, b.v. een ruimerbrug.
Een andere situatie kan zijn dat er geen bestaande bekabeling ligt. Wilt u snel signaal overdracht realiseren of wilt u het toepassen op een tijdelijke opstelling dan is deze Elpro 105U-L radio modem een gemakkelijk in te zetten product.
De update van de I/O’s is “event driven“ m.a.w. verandering van status geeft een onmiddellijke data overdracht. Maar tegelijkertijd worden de I/O’s opgevraagd op een instelbare tijdsinterval.

Elpro heeft diverse draadloze systemen in het pakket, met veel I/O of data overdracht. Maar wat als het u gaat om een enkel contact of een analoog signaal. Dan is de Elpro 105U-L een ideale oplossing. Deze Elpro 105U – LT (zender) en 105U – LR (ontvanger) worden als kit geleverd met de bijbehorende antenne.

De zender en ontvanger worden geheel voor geconfigureerd geleverd. De eindgebruiker hoeft niets meer te doen als de I/O aansluiten en voedingsspanning de antenne plaatsen en het systeem draait. Er zijn 2 digitale ingangen beschikbaar en 3 digitale uitgangen en 1 analoge in – en uitgang.

Technische gegevens; tot 5 km bereik, Din rail montage, voeding 24Vdc, led indicatie voor de signaal sterkte.

Ofschoon het de meest eenvoudige opstelling is binnen ons leveringspakket, kunnen deze radio modems ook onderdeel zijn van een groter netwerk van Elpro draadloze producten, I/O en Gateways. Zie ook daarvoor onze brochures of neem contact met ons op.

Geschreven door

BAR Instruments

Wij leveren niveaumetingen voor silo's en tanks en flowmetingen voor vaste en vloeistoffen Lees meer