Banen in plaats van vacatures

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Banen in plaats van vacatures
Article image of: Banen in plaats van vacatures

De afgelopen jaren wisten veel mensen de vacatures op deze website te vinden. Maar zoals iedereen weet is de economie veranderd.

Er zijn nog wel degelijk de nodige vacatures, maar er zijn ook de nodige mensen op zoek naar een geschikte job. Daarom hebben we het item `Vacatures` op deze website veranderd in `Banen`.
Onder dit menu-item Banen vindt u, naast de vacatures, ook de profielen van vakmensen die een (andere) baan of tijdelijke opdracht zoeken.

TIP: laat uw RSS-reader bijhouden of er nieuwe vacatures en/of persoonsprofielen zijn.

Uiteraard moet dit nog groeien: we introduceren het nu voor het eerst. Maar wij zijn er van overtuigd dat menigeen hiervan in de toekomst zijn/haar voordeel kan doen. Zowel aan de vraag- als aan de aanbodzijde. En dat is het doel van de SolidsProcessing.nl: vraag en aanbod bij elkaar brengen, naast alle nieuws in deze sector.

Persoonsprofielen
Om direct een profiel als werkzoekende op te geven, href=/banen/login.html target=_new>klik hier . Vermelden is gratis.

Vacatures
Het toevoegen van vacatures is gratis, en gaat via het controlpanel van vermelde bedrijven.
Heeft uw bedrijf geen vermelding, dan kunt u gratis er één maken, ook wanneer u niet specifiek actief bent in de solids-branche. Kies in dat geval voor een niet-leveranciers vermelding. Klik hier om href=/NL/controlpanel.html target=_new>in te loggen .
(voor een nieuwe vermelding: zoek uw naam, als niet gevonden, kies: — ons bedrijf is niet vermeld–).

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijven icon.arrow--dark

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer