Axiaalwandventilatoren bij Induvac tot 60.000 m3/hr

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
33 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Axiaalwandventilatoren bij Induvac tot 60.000 m3/hr

Induvac levert sinds kort axiaal wand ventilatoren tot wel 60000 m3/hr. De wandventilatoren zijn vooral bedoeld als ventilatie, verkoeling of verwarming van alle mogelijke ruimten op civiele en industriële werkplekken, maar ook bijvoorbeeld pluimveebedrijven of sportinstellingen.

De ventilatoren kunnen uitgevoerd worden met een vierkante plaat, zodat deze eenvoudig gemonteerd kan worden aan een muur. Er is ook een uitvoering met speciale bevestigingspunten, waarbij de ventilator zelf omringd wordt door een ronde behuizing.

De ventilatorbladen zijn nauwkeurig uitgebalanceerd en het speciale design zorgt voor een zeer laag geluidsniveau. Ze kunnen bovendien uitgevoerd zijn met verstelbare schoepen of vaste schoepen om de werking zo optimaal mogelijk te maken.

De motoren zijn in diverse uitvoeringen leverbaar, waaronder uiteraard explosieveilige uitvoeringen, maar ook diverse voltages en in diverse materiaalsoorten.

Induvac kan de ventilatoren compleet met temperatuur-regelaar, frequentieregelaar, werkschakelaar, overdrukkleppen etc. leveren., en geïnstalleerd en wel door de eigen Induvac mensen.

Geschreven door

Induvac BV

Induvac is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van vacuümpompen-en systemen, (gas) compressoren, zijkanaalventilatoren, radiaal en centrifugaal ventilatoren, rootsblowers en (proces)filters. Behalve de verkoop van standaard producten verzorgt Induvac desgewenst... Lees meer