Ausnutria – Autosampling onmisbaar voor gestroomlijnd productieproces

icon.highlightedarticle.dark Automatisering
59 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ausnutria – Autosampling onmisbaar voor gestroomlijnd productieproces

Dinnissen machines zijn bij een groot aantal klanten in uiteenlopende branches terug te vinden. In veel fabrieken vervullen onze machines een belangrijke rol in de proceslijn. Zo ook bij Ausnutria, waarbij ons monsternamesysteem (autosampler) een essentiële schakel is binnen het productieproces. Ausnutria is een producent van flesvoeding en melkpoeder voor baby’s. Deze producten worden wereldwijd geleverd en in China is Ausnutria zelfs hoofdleverancier in de babyvoedingsbranche. Arjan van Dijk, projectmanager bij Ausnutria, vertelt over de grote afname van productverspilling en de gigantische tijdwinst die autosampling met zich meebrengt.

“DE AUTOSAMPLER VAN DINNISSEN HEEFT ERVOOR GEZORGD DAT ER OP 60 MOMENTEN IN HET PRODUCTIEPROCES VOLAUTOMATISCH SAMPLES WORDEN AFGENOMEN.”

Lees het hele verhaal van dhr Arjan van Dijk (projectmanager bij Ausnutria) op onze vernieuwde website.

Customer story Ausnutria icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ausnutria – Autosampling onmisbaar voor gestroomlijnd productieproces

Dinnissen Process Technology

Trusted by the best Bij Dinnissen zijn we er trots op dat we wereldwijd bekend staan om onze expertise, kwaliteitsproducten en innovatieve oplossingen op maat. We zijn nog trotser, dat onze klanten en medewerkers... Lees meer