Ausloos Verpakkingstechniek: Tosa ringwikkelaar 126

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
32 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ausloos Verpakkingstechniek: Tosa ringwikkelaar 126

Tijdens de Interpack beurs in Duitsland stelt de groep TOSA een volledig einde lijn systeem voor met het oog op technologie & kostenbesparing!

Deze lijn bestaat uit de volgende machines:
– een gloednieuwe Tosa 126 ringwikkelaar gecombineerd, enerzijds met een volautomatische verticale hoekprofiel applicator ter bescherming van de pallet hoeken en anderzijds met een volautomatische folierol wissel unit.
– een volautomatisch horizontale pallet omsnoeringsmachine met een laterale sealkop vervolledigd met een intern pallet transportsysteem.

De nieuwe Tosa 126 ringwikkelaar bevindt zich duidelijk in het topsegment van de markt om aan productie snelheden tot 140 pallets/uur te voldoen. Deze wikkelaar is niet alleen in staat om de onderhoudskosten te minimaliseren, maar ook de film consumptie te beperken tot een minimum.
Alle stijg- en daal onderdelen, geleidingen en aandrijfriemen zijn volkomen onderhoud- en smeringvrij.
Zowel de prestretch als het roping systeem worden gedreven door performante servomotoren voor het uiterst nauwkeurig instellen en uitvoeren van de gewenste programma cycli. Hierdoor wordt de folie distributie geoptimaliseerd en de stabiliteit van de pallet verhoogd.
Dit alles samen zorgt voor aanzienlijke kostenbesparingen.

De Tosa groep zal aanwezig zijn op de Interpack beurs in Düsseldorf.

Deze beurs vindt plaats van 8 mei tem 14 mei 2014.

De stand van Tosa kan u terugvinden in Hal 16 – stand B37

Geschreven door

Logo van:Ausloos Verpakkingstechniek: Tosa ringwikkelaar 126

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer