Ausloos Verpakkingstechniek stelt voor: de nieuwe Tosa 119

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ausloos Verpakkingstechniek stelt voor:  de nieuwe Tosa 119

TOSA volgt de marktbehoeftes op de voet en evolueert constant.

De gloednieuwe TOSA 119 is een robuuste vierpoot volautomatische draaiarm palletwikkelautomaat.
De machine verpakt alle types van palletladingen aan hoge snelheid (tot 70 pal./u.). Verschillende programmeerbare en flexibele wikkelprogramma’s zorgen voor een perfecte ladingzekerheid.
De Tosa 119 is standaard voorzien van een aangedreven voorrek uitrusting, folie klem – snij & las unit, …. De machine is uitbreidbaar met top aandrukplaat, automatische topvel dispenser, roping unit (koordvorming), dubbele foliewagen, foliewagen voor rollen van B. 750 mm, volautomatische hoekprofiel applicatie, volautomatische rolwissel, enz.
Door het toepassen van o.a. een aangedreven foliewagen met tandriemen is deze machine verder zo goed onderhoud- als smering vrij.
Tosa is sinds jaren dé specialist op gebied van automatische palletwikkelaars. De Tosa wikkelaars hebben allemaal dezelfde kenmerken: robuust, bedrijfszeker, performant en flexibel, gekoppeld aan een grote eenvoudigheid in bediening en onderhoud.
Ausloos Verpakkingstechniek is uw aanspreekpunt in de Benelux voor Tosa palletwikkelaars op gebied van verkoop, assistentie, service en onderhoud.

Geschreven door

Logo van:Ausloos Verpakkingstechniek stelt voor:  de nieuwe Tosa 119

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer