Ausloos stelt voor: Bocedi FB4.0 Starstretch

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ausloos stelt voor: Bocedi FB4.0 Starstretch

Bocedi FB4.0 Starstretch: Bedrijfszekerheid en gebruiksgemak

Het Italiaanse (familie)bedrijf BOCEDI werd opgericht in 1966 en wordt erkend als één van de pioniers in de krimp- en rekhoesmachines. Uit hun productiehal rolden al meer dan 1000 machines, die intussen een staat van dienst van tientallen jaren hebben. Bocedi ontwikkelt en produceert machines met het oog op bedrijfszekerheid en low maintenance.

Bij de rekhoes/stretchhood technologie wordt een buisvormige en elastische folie over de lading van de pallet getrokken, waarbij de folie, door zijn eigenschappen, weer naar zijn originele staat terugkeert. Door dit eenvoudig en minimaal inpakproces wordt de nodige stabiliteit bij het laden op pallets verzekerd, alsook de bescherming tegen weersinvloeden (regen, stof, enz.)

Bocedi breidt zijn stretchhood gamma verder uit, met de FB4.0 Starstretch. Functionele criteria, die reeds hun nut hebben bewezen, worden nu verenigd in een compacte eenheid met een hoge capaciteit. De machine en zijn technologie kunnen een breed scala van praktische toepassingen aan.

De FB 4.0 Starstretch biedt deze aanvullende waarden voor uw bedrijf:
– verbonden met de bedrijfssoftware en veilige remote assistance service, alsook gebruiksvriendelijke HMI
– maximaal gewicht palletlading: 1500 kg/ maximale pallethoogte: 2200mm
– geschikt voor verschillende palletformaten (1200 x 1000mm en 1200x800mm) en folieformaten (van 40µm tot 180 µm)
– capaciteit: tot 250 p/u
– kostenbesparing op verpakkingsmateriaal, perslucht en elektrische verlichting
– Octrooiaanvraag N. EP 16187953

Easy maintenance systeem: de nieuwe feature ontwikkeld bij deze machine, is het naar beneden brengen van het bovenste gedeelte van de machine, zodat het onderhoud aan de machine, het vervangen van snijmes en lasunit, alsook de folierolwissel op vloerniveau plaatsvindt.

Geschreven door

Logo van:Ausloos stelt voor: Bocedi FB4.0 Starstretch

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer