Ausloos en Smets Project & Services over Herba Ingredients

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ausloos en Smets Project & Services over Herba Ingredients

Ausloos Verpakkingstechniek werkt niet alleen rechtstreeks voor eindklanten, ook ingenieursbureaus doen regelmatig beroep op hun verpakkingsexpertise. Zo ook Marc Smets van Smets Projects & Services (SPS bvba), die op zoek was naar de juiste verpakkingsoplossing voor Herba Ingredients.

Toen Herba Ingredients, een rijst- en peulenproductiebedrijf, een nieuw fabriek bouwde voor de productie van proteïnes op basis van erwten, schakelden ze de hulp van SPS bvba in. Voor het volledige verpakkingsgedeelte schakelden zij vervolgens de expertise van Ausloos mee in.

Ausloos werkte een voorstel op maat uit, en plaatste uiteindelijk een big bag vulstation, volledig geautomatiseerde afzaklijn voor ventielzakken met ontstoffing, Winner robotpalletiser, afzuiginstallatie en pallettransport. De automatische wikkelmachine werd ook al ingetekend, maar wordt pas in een latere fase geïnstalleerd. Het toont wel dat Ausloos mee nadenkt over de toekomst of uitbreidingsmogelijkheden.

Lees meer icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Ausloos en Smets Project & Services over Herba Ingredients

Ausloos Verpakkingstechniek bvba

Ausloos Verpakkingstechniek levert verpakkingsmachines voor het afwegen en verpakken van poeders en granulaten in zakken, palletiseren en pallethandling. Afzakinstallaties voor openmond- en ventielzakken, FFS installaties voor vlakfolie en buisfolie. Palletiseermachines... Lees meer