ATEX gecertificeerde Tablet PC voor zone 1

Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ATEX gecertificeerde Tablet PC voor zone 1
Article image of: ATEX gecertificeerde Tablet PC voor zone 1

Door de toepassing van Tablet PC’s, werken gebruikers gemiddeld 15 tot 50% efficiënter. Daarnaast neemt de veiligheid merkbaar toe en wordt bijvoorbeeld onderhoud beter, sneller en goedkoper uitgevoerd. Het is dan ook niet verbazend dat het aantal bedrijven dat de stap naar mobility neemt snel groeit. Ook software ontwikkelaars zien deze groeimarkt en bieden steeds meer specifiek voor de industrie ontwikkelde applicaties aan. Kortom, de weg naar vooruitgang is nog nooit zo mooi geplaveid geweest.

Of toch niet?
Een mogelijk obstakel op deze weg kan worden gevormd door uw bestaande automatisering. Vaak is deze automatisering gebaseerd op typische kantoor applicaties met onvoldoende mogelijkheden om connecties te maken met de, voorheen boze, buitenwereld. En als die verbinding dan al mogelijk is vormt de beveiliging daarvan vaak ook nog een heet hangijzer.
Een andere zorg is de mobiele computer zelf. Wat als deze in de verkeerde handen valt? Wat als de gebruiker, ver van het toezicht op kantoor, besluit dat een bezoek aan een dubieuze website toch echt nodig is?
En als laatste is er natuurlijk nog de vraag of de mobiele computer robuust en veilig genoeg is.

BARTEC specialiseert zich al geruime tijd in het ontwikkelen, produceren en aanbieden van robuuste en vooral veilige mobiele Tablet PC’s, variërend van alleen robuust industrieel, naar explosieveilig ZONE 2 en nu ook voor Atex zone 1!

De door BARTEC ontwikkelde Tablet PC’s bieden de gebruiker een standaard Windows 8.1 Embedded Industry Pro of Windows 10 IoT Enterprise platform en zijn daarmee eenvoudig in bestaande automatisering systemen in te passen. Zo nemen deze Tablet PC’s in combinatie met de optionele deskdock dan ook moeiteloos de functie van uw laptop over.

De laatste telg in deze familie is de Bartec agile X IS. Deze unieke Tablet PC is ATEX Zone 1, IECEx Zone 1, en UL Div 1 gecertificeerd. De behuizing is extreem robuust en met een werktemperatuur van -20°C tot + 50°C bestand tegen de meest veeleisende omstandigheden.
De Agile X IS is standaard voorzien van onder meer een bijzonder heldere HR beeldscherm dat wordt beschermd met Gorilla Glass, twee camera’s, WIFI 802.11 a/b/g/n en Bluetooth 4.1 Class 1. Daarnaast behoren een geïntegreerde 1D/2D barcode imager, 4G/LTE en BARTEC’s unieke HART modem tot de uitbreidingsmogelijkheden.
Een uitgebreide reeks accessoires maakt ons leveringsprogramma compleet.

De Agile X IS is vanaf maart 2017 leverbaar.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Bartec Nederland BV

BARTEC NEDERLAND b.v. is opgericht op 5 november 1979 en maakt deel uit van de BARTEC groep. BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer