Assortiment Zorzini mangaten wederom uitgebreid

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Assortiment Zorzini mangaten wederom uitgebreid

Drukdeksel -1/+2
Met het model L/E heeft Zorzini de Light Economic drukdeksels toegevoegd aan het assortiment. Deze deksels hebben een dikkere kraag dan de light uitvoering en zijn leverbaar met een drukbereik van -1/+2 Bar. Dit model is leverbaar in de maten DN300 t/m DN600.

T1A
Met het type T1A is het assortiment van de drukloze mangatdeksels uitgebreid. Dit type deksel heeft een inwendige ruwheid van Ra<0,5µm. Het deksel wordt geopend met een naar buiten openend scharnier en is leverbaar in de maten DN200 t/m DN600.
Naast deze types, is het complete assortiment van Zorzini leverbaar bij Montakon. Op onze webshop kunt u o.a. eenvoudig de huidige voorraad inzien en 3D tekeningen downloaden.

Zorzini
Zorzini is van oudsher een toonaangevende producent van mangatdeksels en inspectieluiken. Sinds de oprichting heeft Zorzini een uitstekende reputatie in de wijn-, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Zorzini is een van de weinige bedrijven in deze sector waarbij de totale productiecyclus intern, van rvs plaat tot eindproduct in huis heeft.

Zorzini spare parts
Zorzini mangatdeksels zijn leverbaar met NBR, EPDM, Siliconen of Viton afdichting. Ook voor de overige Zorzini spare parts zoals (RVS) sterknoppen, bent u bij Montakon aan het goede adres.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:Assortiment Zorzini mangaten wederom uitgebreid

Montakon BV

Montakon is een oplossingsgerichte handelsorganisatie gespecialiseerd in roestvrijstalen buisfittingen, mangatdeksels, afsluiters en overige appendages voor de onder meer de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, Farmaceutische, Licht chemische, High-Tech en reguliere. Met ons... Lees meer