App voor warmteverliesberekening voor verwarmingskabel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: App voor warmteverliesberekening voor verwarmingskabel
Article image of: App voor warmteverliesberekening voor verwarmingskabel

Bartec, producent en leverancier van o.a. verwarmingskabel en toebehoren, heeft een kleine, maar handige app laten ontwikkelen waarmee u zelf het warmteverlies van uw leidingen kunt berekenen. De app heeft de toepasselijke naam: Heatcalc.

Na het invoeren van enkele parameters worden de te compenseren warmteverliezen weergegeven per leidingdiameter, waarna u een overzicht krijgt van de eventueel toe te passen zelfbegrenzende verwarmingskabel(-s).

Deze app, geschikt voor iOS en Android, is te downloaden via de Bartec website.nl of direct via de App Store en/of Google Play (zoekterm: Bartec).

Uitgebreide warmteverliesberekeningen kunnen gemaakt worden met ons softwareprogramma Heloc. Deze kunt u eveneens gratis downloaden.
Dit programma biedt u de mogelijkheid om warmteverliezen van leidingen en tanks te berekenen. Bovendien helpt het programma u bij de keuze van de meest geschikte Bartec-componenten en/of systemen voor het compenseren van de berekende warmteverliezen.

Meer zien icon.arrow--dark

geschreven door

Bartec Nederland BV

BARTEC NEDERLAND b.v. is opgericht op 5 november 1979 en maakt deel uit van de BARTEC groep. BARTEC ontwerpt, produceert en levert een breed programma explosieveilige elektrotechnische componenten, explosieveilige schakelpanelen,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer