Anval lanceert online sluisconfigurator en nieuwe website

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Anval lanceert online sluisconfigurator en nieuwe website

Tegelijk met de lancering van onze nieuwe website, introduceert Anval een handige online productconfigurator. De nieuwe website is veiliger, overzichtelijker en makkelijker te navigeren, ook op een mobieltje of tablet. De online configurator biedt meer dan 1,5 miljoen configuraties, maar bespaart gebruikers een hoop werk door een selectie te presenteren van de sluizen die het beste aansluiten bij de ingevoerde toepassing en de bijbehorende parameters. Dankzij de 3D interface kunnen gebruikers een product vrij roteren, van alle kanten bekijken en inzoomen op details.

Door op een van de geselecteerde sluizen te klikken, kan de gebruiker alles te weten komen over het product, de specificaties, de capaciteit en andere kenmerken. Handig is ook de mogelijkheid om een productbrochure te downloaden, en casestudies van de toepassing, maar ook tekeningen en CAD-modellen in meer dan 60 verschillende software formats.

Ook het aanvragen van een offerte kan online: even een account aanmaken en met een paar muisklikken ligt er een aanvraag voor een standaard sluisconfiguratie. Daarnaast kunnen geregistreerde gebruikers ook een offerte aanvragen voor maatwerksluizen, die aan specifieke eisen moeten voldoen.

Geschreven door

Anval International Pte Ltd

Our products and solutions have proven themselves across a wide range of industries and proud to be the preferred suppliers of valves for the world’s top Cement, Mining, Food, Pharma and other demanding applications. Lees meer