Alle nieuwe series klimaattesters van Kimo nu leverbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Alle nieuwe series klimaattesters van Kimo nu leverbaar

Sinds kort zijn alle nieuwe Kimo-klimaattesters Klassse 100-, 200-, en 300-series in uitvoeringen voor luchtsnelheid, volume, luchtvochtigheid, temperatuur, druk(verschil) en omwentelingen leverbaar. Het betreft o.a. anometers, hygrometers, micromanometers, pitotbuizen met anometers, thermometers, Smart Pro- en wireless-opnemers en diverse uitwisselbare meetmodules.

De nieuwe lijn is gebaseerd op de bekende Klasse 100, 200 en 300 klimaatmeters van Kimo, maar biedt een sterk uitgebreide functionaliteit en een groot helder display met achtergrondverlichting. Standaard functies van de testers uit de 100-serie zijn: min, max, hold, automatische uitschakeling en keuze van eenheden.

Voor de Klasse 200- en 300-testers zijn uitwisselbare meetmodules leverbaar. Met deze verschillende meetmodules wordt de tester zeer universeel en overal toepasbaar. De Klasse 200 kan 8000 meetgegevens opslaan. Deze testers zijn ergonomisch vormgegeven, eenvoudig te bedienen en beschikken over een duidelijk afleesbaar LCD-display. Ze zijn geschikt voor de wireless-opnemers van Kimo.

De “Rolls-Royce” onder de Kimo-testers is de klasse AMI 300-multimeter. Eén instrument waarop alle Smart Pro- en Wireless-opnemers van Kimo kunnen worden aangesloten. Op een groot, duidelijk afleesbaar, grafisch display kan men vier parameters simultaan aflezen. In het geheugen kunnen 12000 meetgegevens worden opgeslagen die later op een PC of printer kunnen worden uitgelezen.

Geschreven door

Logo van:Alle nieuwe series klimaattesters van Kimo nu leverbaar

Hitma B.V.

Bij Hitma denken we graag met je mee. We begrijpen dat processen overal anders zijn. Daarom werken wij intensief samen om een technische oplossing op maat te kunnen bieden. Zo zorgen wij ervoor dat je altijd de juiste producten of service ontvangt. Lees meer