Alers neemt Heemhorst en WEMO-techniek over

icon.highlightedarticle.dark Management
73 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023

Alers Machinebouw en Onderhoud in Wekerom heeft per 1 mei 2019 de Nieuwleusense bedrijven Heemhorst International en WEMO-techniek overgenomen. De voormalige eigenaar is vanwege zijn leeftijd gestopt.

De drie bedrijven blijven zelfstandig opereren onder leiding van directeur Maarten Alers van Alers Machinebouw en Onderhoud: “De overname heeft als motto ‘samenwerken waar het kan, maximaal rendement voor onze klanten’. Ik zie een mooie toekomst voor me, waar kennis en ervaring op een natuurlijke manier samenkomen.”
Alers, waar 30 vakmensen werken, onderhoudt en levert al meer dan 20 jaar onderdelen van machineparken van kunststof-, veevoeder- en papierfabrieken in Nederland, België en Duitsland. De overname van Heemhorst en WEMO-techniek biedt nieuwe kansen volgens Alers: “Beide bedrijven hebben een sterke focus op engineering en productie en daarmee vullen ze de kwaliteiten aan die Alers heeft op het gebied van de service en het onderhoud van installaties.”
WEMO-techniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van monsternamesystemen gericht op kwaliteitsbewaking en -controle. Heemhorst is gefocust op de ontwikkeling en productie van machines voor de stortgoedverwerking. Ook Heemhorst en WEMO-techniek zien de overname als een kans om hun marktpositie te verstevigen.

Geschreven door

Logo van:Alers neemt Heemhorst en WEMO-techniek over

WEMO-techniek

WEMO houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsbewaking. We zijn zowel gespecialiseerd in het nemen van een monster/sample uit een bulkflow, maar ook in het verpakken en verzamelen van monsters. WEMO... Lees meer