Al bijna 100 exposanten voor easyFairs SOLIDS 2009

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Al bijna 100 exposanten voor easyFairs SOLIDS 2009
Article image of: Al bijna 100 exposanten voor easyFairs SOLIDS 2009

Kwalitatief deelnemersveld tijdens economische recessie bewijst vertrouwen in easyFairs® SOLIDS

Bijna 100 exposanten meldden zich aan voor de nieuwe editie van easyFairs® SOLIDS, die plaats zal vinden op 24 & 25 maart 2009 in Antwerp expo. Dit significante aantal deelnemers, ruim vijf maanden voor de opening van de beurs, bewijst dat het vertrouwen in easyFairs® SOLIDS groot blijft tijdens de economische recessie.

De editie van 2009 wordt geheroriënteerd waarbij er meer aandacht geschonken wordt aan poeder-, partikel- en nanotechnologie.
Concreet omvat het programma oplossingen voor: Machinebouw & proces engineering; Meng-, weeg- & doseerapparatuur; Meet & regel instrumentatie; Afscheiders, filters & analyseapparatuur; Transport, op- en overslag & verpakking en Industrieel onderhoud, veiligheid & milieu

Exposanten krijgen een duidelijke return voor hun investering
De sterkte van easyFairs® SOLIDS is het feit dat het exposanten rechtstreeks in contact brengt met een groot aantal potentiële klanten. Interessant gegeven tijdens een economische recessie waarbij de focus – méér dan ooit – op een hoge return on investment ligt. Bovendien is er een lage instapkost en is de kostprijs van deelname transparant: exposanten betalen 1 all-inclusive bedrag voor een standmodule met alle basisvoorzieningen.

Minimale inspanningen voor mensen die gewoon zaken willen doen.

geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer