AHD Benelux vertegenwoordigd UNE flexibele (band-)koppelingen

icon.highlightedarticle.dark Management Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: AHD Benelux vertegenwoordigd UNE flexibele (band-)koppelingen
Article image of: AHD Benelux vertegenwoordigd UNE flexibele (band-)koppelingen

AHD Benelux B.V., Uw koppelingsspecialist, heeft een nieuwe vertegenwoordiging: UNE.

Naast het bekende leveringsprogramma van tandwielkasten, variatoren, koppelingen, cardanassen, klaplagers, frequentie geregelde aandrijvingen, motor reductoren en trilling isolatoren voor machines heeft AHD naast het bestaande programma van flexibele koppelingen een nieuwe vertegenwoordiging: UNE. De UNE koppeling is een flexibele koppeling met een versterkte rubberen band als verbindingstuk. Hierdoor is het mogelijk meervoudige uitlijningsfouten op te vangen (3º hoekverdraaiing, 4 mm lateraal en 6 mm axiaal). Het rubber is eenvoudig te vervangen. Standaard of met remschijf, remtrommel, verbindingstukken, conische bussen etc. 1-45.000 Nm.

geschreven door

Spruit Transmissies B.V.

Spruit Transmissies BV is op drie gebieden actief: 1. leveren van aandrijftechniek producten zoals tandwielkasten, cardanassen, couplings, remmen, kettingen, riemen, lagers, 2/ Service, revisie, inspectie en reparatie: in onze werkplaats... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer