AHD Benelux: expansion joints

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: AHD Benelux: expansion joints
Article image of: AHD Benelux: expansion joints

AHD Benelux B.V., Uw koppelingsspecialist, heeft een nieuwe vertegenwoordiging voor Expansion joints van UNE-Oria.

Naast het bekende leveringsprogramma van tandwielkasten, variatoren, koppelingen, cardanassen, klaplagers, frequentie geregelde aandrijvingen en trilling isolatoren voor machines heeft AHD de vertegenwoordiging van Expansion joints. UNE-Oria levert voor compressor en ventilator installaties expansion joints voor het leiding en ducting systeem. Als gevolg van temperatuurverschillen ontstaan in (pijp-) leidingen grote materiaal spanningen. Om deze uitzettingen in laterale, axiale en hoekverdraaiingen te compenseren levert AHD expansie stukken ter compensatie van deze krachten. Tevens worden trillingen in het leidingtraject gecompenseerd. Vanzelfsprekend met versterkte wanden en bekleed met materiaal wat niet beïnvloed wordt door het medium. Corrosie en erosie bestendig. Vloeistoffen: PN 10, 16 etc, met roterende flenzen. Lucht: tot 2500 mm doorsnede geleverd.

geschreven door

Spruit Transmissies B.V.

Spruit Transmissies BV is op drie gebieden actief: 1. leveren van aandrijftechniek producten zoals tandwielkasten, cardanassen, couplings, remmen, kettingen, riemen, lagers, 2/ Service, revisie, inspectie en reparatie: in onze werkplaats... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer