Adinex neemt de proef op de som tijdens Solids Rotterdam

icon.highlightedarticle.dark Management
49 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Adinex neemt de proef op de som tijdens Solids Rotterdam

Tijdens Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 neemt Adinex de bezoekers mee in de wereld van explosierisico. Zij krijgen de mogelijkheid hun eigen product te laten testen op explosiviteit in het Hartmann apparaat, terwijl zij ook uitgebreid geïnformeerd worden over de juiste maatregelen tegen explosierisico.

Het explosierisico wordt sterk bepaald door de karakteristieken van de stoffen waarmee men werkt, en door de installaties die mogelijke ontstekingsbronnen kunnen bevatten. De maatregelen tegen explosierisico die worden besproken tijdens het seminar, zijn zowel preventief als constructief en geven meer inzicht in de verschillende manieren waarop explosierisico kan worden geanalyseerd.
Adinex is een van de partijen in het seminarprogramma van Solids Rotterdam en is gespecialiseerd in technische schade-expertise. Zij spitsen zich toe op het uitvoeren van technische schade-expertise opdrachten.
Het monitoren van nieuwe ontwikkelingen binnen de branche is voor Adinex onlosmakelijk verbonden met het uitoefenen van hun vak. Het is vanwege deze reden dat hun aanwezigheid op de vakbeurs Solids een perfecte match is en hun seminar een mooie toevoeging op het al bestaande programma.

Een bezoek aan de vakbeurs Solids Rotterdam op 2 en 3 oktober 2013 is, evenals de lezingen, onmisbaar voor iedereen die te maken heeft met de be- en verwerking, opslag en transport van vaste en droge stoffen.

Volg Solids op Twitter of word lid van de LinkedIn Group om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen. 

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Easyfairs®

Informatie over Artexis Easyfairs Easyfairs en Evenementenhal zijn twee organisaties van moederbedrijf Artexis Easyfairs, die elkaar in 2016 hebben gevonden en besloten de krachten te bundelen. De missie van Easyfairs... Lees meer