Aarding introduceert hef-/zwenkinrichting controlezeven

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Aarding introduceert hef-/zwenkinrichting controlezeven

Aarding Process Technology introduceert een makkelijk te bedienen hef-/zwenkinrichting voor haar controlezeven. Het systeem wordt handmatig bediend, binnen luttele seconden is het bovendeel van de schudzeef omhoog bewogen en weggedraaid om het zeefdek volledig vrij te maken. Het bovendeel van de schudzeef wordt vastgezet door middel van instelbare snelsluiters zodat het loskoppelen snel en zonder gereedschap gedaan kan worden.
Als de controlezeef in de gesloten uitvoering geleverd wordt, dus zonder grofuitloop, en regelmatig geleegd wordt betekent dit een forse tijdsbesparing. Ook het wisselen van het zeefdek kan in een kortere tijd plaatsvinden. Een extra voordeel voor de gebruiker is dat nu de werkzaamheden door 1 medewerker gedaan kan worden, ook voor de grotere type zeven.
Uiteraard is de controlezeef ook leverbaar met een grofuitloop voor een continue afscheiding van grof produkt en verpakkingsmaterialen e.d.
Het zeefdek wordt ingeklemd tussen boven- en onderdeel van het zeefhuis en is aan beide zijden voorzien van een dubbele o-ring afdichting en daarmee geheel stofdicht. Het zeefdek kan in diverse maten in zowel roestvrijstaal als nylon geleverd worden.

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark