Aantrekkelijk geprijsde handheld spectrometers van DeltaNu

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Aantrekkelijk geprijsde handheld spectrometers van DeltaNu

Voor de snelle, niet-destructieve identificatie van grondstoffen, halffabrikaten en eindproducten introduceert Inventech Benelux de palm-sized Raman spectrometers van DeltaNu.
Voor het gebruik van deze analysers is kennis van Raman spectrometrie niet nodig. Na een korte instructie kunnen ze gebruikt worden voor routinematige metingen.

Met een analyse tijd van slechts 6 seconden kunnen gels, vloeistoffen, poeders en vaste stoffen niet destructief en zonder enige voorbewerking worden geanalyseerd. Zelfs metingen door glas en plasticverpakkingen zijn mogelijk.

Met deze Raman spectrometers richt DeltaNu zich op bedrijven, die een betaalbare en snelle analysetechniek willen voor hun producten. Ze worden toegepast in uiteenlopende sectoren zoals farmacie, chemie,consumenten producten, opsporing van namaak producten, medische toepassingen maar ook in het onderwijs.

De serie bestaat uit 3 verschillende modellen. De Rapid-ID is voor industriële toepassingen, de Reporter is ontwikkeld voor detectie van drugs, opsporing van explosieven en forensische applicaties. De Pharma-ID is specifiek voor de farmaceutische industrie ontwikkeld.

DeltaNu produceert naast de handheld ook laboratorium Raman spectrometers en wordt in de Benelux exclusief vertegenwoordigd door Inventech Benelux BV.

Geschreven door

Inventech Benelux BV

Inventech Benelux biedt technisch hoogwaardige analyseoplossingen voor laboratoria en de procesindustrie om producten en processen kostenefficiënt en duurzaam te optimaliseren. Met onze hoogwaardige producten, inventieve oplossingen en service gerichte aanpak... Lees meer