Aangeboden: demo Master weegband

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
30 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Aangeboden: demo Master weegband

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. uit Heteren (voorheen Master Engineering B.V.) is al sinds jaren specialist op het gebied van bandwegers, weegbanden en daarmee één van de marktleiders in Nederland en België.

De laatste jaren heeft Rice Lake op beurzen onder andere een weegband laten zien. Deze demo weegband (zie foto) wordt thans te koop aangeboden.
Het betreft hier een staal gelakt versie met een bandbreedte van 400 mm en een bandlengte van 1300 mm (hart op hart trommels). De capaciteit bedraagt ca. 10 m3/uur.

De weegband is voorzien van een weegrol die ondersteund wordt door twee loadcells en heeft tevens een snelheidsopnemer. In principe heeft de band een overkapping mogelijkheid, maar deze is voor beurs doeleinden slechts voor de helft aanwezig. De noodzakelijke weegprocessor kan worden meegeleverd.

Geschreven door

Logo van:Aangeboden: demo Master weegband

Rice Lake Weighing Systems Europe B.V.

Wegen en Doseren voor alle Bulktoepassingen Rice Lake Weighing Systems Europe B.V. ( voorheen Master Engineering) levert weeg- en doseersystemen voor de meeste bulk toepassingen. met daarnaast nog een aantal aanverwante producten. Het leveringsprogramma bestaat o.a.... Lees meer