A. Foeth B.V. kijkt terug op een succesvolle ACHEMA 2018

icon.highlightedarticle.dark Management
35 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: A. Foeth B.V. kijkt terug op een succesvolle ACHEMA 2018

Van 11 tot 15 juni vond ACHEMA 2018 plaats in Frankfurt, Duitsland. ACHEMA is de meest toonaangevende beurs in de procesindustrie. Uiteraard mocht A. Foeth B.V. als de grootste dealer van Europa in gebruikte procesapparatuur hier niet ontbreken.
A. Foeth kijkt terug op een geslaagde beurs. ”Onze aanwezigheid op ACHEMA heeft ons veel interessante dingen opgeleverd.” aldus Erik Saat, Managing Director van A. Foeth. ”Het was een perfecte gelegenheid om onze relaties te spreken en veel nieuwe relaties op te doen. Je komt hier iedereen tegen. Leuk is dat ook dat veel van de mensen die je spreekt ook de mensen zijn die de beslissingen nemen. Zo kan je direct schakelen.”

Op ACHEMA heeft A. Foeth niet alleen met klanten gesproken, maar ook veel gesprekken gevoerd met fabrikanten van procesapparatuur. ”Een mooie bijkomstigheid van ACHEMA is de mogelijkheid om onze banden met de bekende merken uit de procesindustrie aan te halen. Als in- en verkoper van gebruikte procesapparatuur hebben wij toch een bijzondere relatie met hen. Wij zorgen ervoor dat hun apparatuur
in de roulatie blijft en terecht komt bij een nieuwe eigenaar. Dan ben je soms een soort concurrent van elkaar, maar over het algemeen dragen we samen bij aan het circulair ondernemen in de procesindustrie. Wij hechten dan ook veel waarde aan het in stand houden van onze goede relatie met de merken.”

Iedereen uit de industrie aanwezig op ACHEMA
Vrijwel iedereen uit de procesindustrie was op ACHEMA aanwezig. Van eindgebruikers tot fabrikanten en van leveranciers tot agenten en brokers. A. Foeth is een belangrijke schakel in deze keten. Niet alleen vanwege het in- en verkopen van procesapparatuur,
maar ook doordat Foeth relaties helpt bij het vinden van de juiste procesmachines.
”Het is niet altijd makkelijk om de juiste machines te vinden welke nodig zijn voor het opzetten van een nieuw productieproces. Wanneer je dit doet met volledig nieuwe machines vraagt dit een enorme investering. Met gereviseerde machines kan hetzelfde bereikt worden tegen lagere kosten. Maar je moet deze dan wel weten te vinden én dan ook nog bij een partij waarbij je erop kan vertrouwen dat je goed werkende machines krijgt.”

A. Foeth is dan ook altijd bereid om relaties hierbij te helpen. ”Onze relaties weten wat ze aan ons hebben. Wij hebben met meer dan 4.000 procesmachines niet alleen de grootste voorraad van Europa, maar hebben deze ook volledig in eigen beheer. Wij hebben een eigen werkplaats, waar we deze machines testen en zo nodig reviseren.
Wij nodigen iedereen die interesse heeft in een machine altijd uit om de machine zelf te komen bekijken. Ze kunnen dan een kijkje nemen in onze ’candy shop’ en met eigen ogen de kwaliteit van onze machines zien. Dat schept vertrouwen.”

Er kan door A. Foeth dan ook teruggekeken worden op een succesvolle ACHEMA 2018.

Over A. Foeth B.V.icon.arrow--dark

Geschreven door

Logo van:A. Foeth B.V. kijkt terug op een succesvolle ACHEMA 2018

Foeth

Foeth - Reuse to reduce! Foeth Sinds 1908 actief zijn wij actief in de in- en verkoop van gebruikte procesapparatuur in Europa. Met ruim 100 jaar ervaring zijn wij inmiddels de grootste dealer in Europa.... Lees meer