875 mtr staalkoord band St 3150 bij S.C.T. Gaurain-Ramecroix

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: 875 mtr staalkoord band St 3150 bij S.C.T. Gaurain-Ramecroix
Article image of: 875 mtr staalkoord band St 3150 bij S.C.T. Gaurain-Ramecroix

Lutze Conveying BeLux en zijn team van techniekers heeft eind oktober 875 meter staalkoord band type St 3150 8+6 X met breker BN250 in de toplaag geplaatst en verbonden. De band heeft een breedte van 1.400 mm en is geleverd op 3 rollen van 295 meter. Onze techniekers hebben de band geplaatst en gelast (3 warme verbindingen) eind oktober, begin november op de site van S.C.T. in Gaurain-Ramecroix. De band is een van de zwaarste types banden die er momenteel in België draait. Een speciale dank aan S.C.T. voor het vertrouwen in Lutze en aan onze techniekers voor de goeie service job die ze hebben uitgevoerd.

Geschreven door

Logo van:875 mtr staalkoord band St 3150 bij S.C.T. Gaurain-Ramecroix

Lutze Conveying BeLux BV

Lutze Conveying Belux bvba is uw betrouwbare partner voor o.a. transportbanden, conveyor accessories, HiSafe systems, slijtbekleding, slurry pompen, slurry hoses, process technologie, Mill lining, stationaire breek & zeefmachines. Advies, engineering,... Lees meer

We gebruiken cookies

Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners.

Lees meer