10-jarige Bray Controls Benelux presenteert nieuwe locatie

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 6 april 2023
Article image of: 10-jarige Bray Controls Benelux presenteert nieuwe locatie

Op 8 oktober j.l. werd in Heerhugowaard op originele en feestelijke wijze het tweede lustrum gevierd en werd het nieuwe pand aan de Joulestraat gepresenteerd aan de ruim honderd aanwezigen. Het bijzondere, stijlvolle gebouw is sinds juli 2010 het nieuwe onderkomen van Bray. Het vorige pand aan de Stevinstraat – ook in Heerhugowaard – was veel te klein geworden voor de niet geringe voorraad vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen en plaatafsluiters, die Bray voert voor de Benelux.

Op de feestdag zelf werden vrienden, familie, collega’s en veel mensen uit de branche getrakteerd op een informeel programma. Iedereen kreeg een persoonlijke rondleiding door het pand, dat smaakvol in de kleuren rood, grijs en zwart is ingericht. De pronkstukken van Bray waren speciaal voor deze gelegenheid in de voorraadloods uitgestald zodat iedereen een prima indruk kreeg van de ruime verscheidenheid van kleppen en afsluiters voor elke denkbare toepassing.
Vervolgens werd iedereen ontvangen in een sfeervolle feestzaal. Managing Director Jos de Jong vertelde in zijn toespraak over het ontstaan van Bray Benelux. Hij ging wat dieper in op de passie voor zijn vak om zo een fantastisch optreden van Alejandro Larenas en Marisol Morales aan te kondigen, een Argentijns danspaar, dat een bijzondere demonstratie gaf van de Argentijnse tango.
Ondertussen werd iedereen ook culinair onderhouden: het walking diner dat iedereen werd aangeboden, getuigde van variatie, durf en smaak.
Dat Bray International deze nieuwe stap toejuicht en ondersteunt, bleek wel uit de aanwezigheid van de oprichter van Bray Controls: Frank Raymond. De inmiddels gepensioneerde Amerikaan sprak o.a. zijn grote waardering uit over de wijze waarop De Jong en zijn medewerkers hun plek in de markt hebben veroverd.
Tenslotte werd iedereen nog verrast met een geweldig optreden van zangeres Lyanda, die een 100%-imitatie van Tina Turner ten beste gaf. Rond 21.00 uur ging iedereen voldaan huiswaarts.

Geschreven door

Logo van:10-jarige Bray Controls Benelux presenteert nieuwe locatie

Bray Controls Benelux B.V.

BRAY is producent van vlinderkleppen, kogelkranen, terugslagkleppen, meskantafsluiters, aandrijvingen & accessoires zoals klepstandsignaleringen en magneetventielen, De volgende industrieën rekenen wij tot onze klantenkring: solids & bulk handling, olie & gas,... Lees meer