Eskens heeft nieuwe dissolver in het pakket

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Eskens heeft nieuwe dissolver in het pakket

Sinds eind 2006 heeft Eskens de exclusieve vertegenwoordiging van Westerlins Maskinfabrik AB (Malmo, Zweden) verkregen.

Westerlins is een kwalitatief hoogstaande menger en dissolverfabrikant welke in met name het Noord West Europese gebied zeer bekend is vanwege de kwaliteit en bedrijfszekerheid van de geleverde apparatuur. Ook in de Benelux zijn er al tientallen Westerlins machines tot grote tevredenheid van de gebruikers geplaatst. De eerste orders voor dissolvers zijn intussen uitgeleverd en Eskens heeft met Westerlins weer een echt topproduct in huis, vergelijkbaar met de hoogste kwaliteit Duitse dissolverfabrikanten.

Op de Solids in Rotterdam (november 2007) en natuurlijk de Industrial Processing in Utrecht volgend jaar oktober zal Eskens de firma Westerlins en haar mogelijkheden uitgebreid presenteren, zodat ook u overtuigd raakt van deze machinebouwer.

Eskens vertegenwoordigt in de Benelux een twintigtal hoogstaande machine en maalparel fabrikanten, waaronder o.a. W.A.Bachofen (Basel, Zwitserland); producent van de bekende Turbula mengers en horizontale kogelmolens (DYNO-MILL KD en ECM).

Geschreven door

Logo van:Eskens heeft nieuwe dissolver in het pakket

Eskens Process Solutions B.V.

Eskens Process Solutions vertegenwoordigt in de Benelux een aantal Duitse en Zwitserse machinefabrikanten. U kan bij Eskens terecht voor al uw vragen over de producten die ze vertegenwoordigen, het organiseren... Lees meer