Zes Russell Compact Sieves geïnstalleerd bij Altro

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Zes Russell Compact Sieves geïnstalleerd bij Altro

Altro, wereldwijd fabrikant van veiligheidsvloeren en muurbekleding, produceerde voor het eerst ter wereld veiligheidsvloeren van gerecycleerd materiaal. Voor de nieuwe productiesite te Hertfordshire, Verenigd Koninkrijk zocht Altro een zeefmachine voor het zeven van gerecycleerd glas.

Altro beschikte reeds over zeefmachines van Russell Finex en nam contact met hen op voor een oplossing. Na kort overleg werd een test ter plaatse uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de trilzeef de job aankon. Na veel maar succesvol testen werd er overeengekomen dat de Russell Compact Sieve® met een diameter van 600mm de ideale machine is voor het zeven van het gerecycleerde glas.

De Russell Compact Sieve® is een veelzijdige trilzeef die gemakkelijk te monteren en demonteren is, waardoor Altro snel zeeframen kan veranderen en reinigen en zo de productiestilstand tussen twee producties in vermindert.

Russell Finex N.V. partner van Vametec Engineering v.o.f. in Nederland

Geschreven door

Logo van:Zes Russell Compact Sieves geïnstalleerd bij Altro

Russell Finex N.V.

Russell Finex nv; wereldleider op gebied van zeefmachine en filters. Prijs, kwaliteit, productiviteit: drie sleutelwoorden die een firma zeker in het oog moet houden om de concurrentie voor te blijven.... Lees meer