Zeer compacte sifter leverbaar

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
31 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Zeer compacte sifter leverbaar

Volgend op de succesvolle marktintroductie van de Quadro Flexsift S20 zeefmachine kunnen wij nu als Jongerius – Govatec de introductie van kleinere variant de Flexsift S10 aankondigen. Deze machine is perfect schaalbaar vanaf de S20 en geeft een derde deel van de capaciteit. Graag Informeren wij u over de mogelijkheden voor uw specifieke toepassing.

Met een inbouwhoogte van 275 mm, gekoppeld aan een capaciteit die vele malen hoger uitkomt dan de traditionele vlakzeef of roterende zeeftechniek.

De machine leent zich bij uitstek voor het zeven van voedingsmiddelen en farmaceutische producten.
De Flexsift kan tevens met succes ingezet worden om te deaglomeren.

De Quadro sifter oefent geen directe krachten uit op het product en de productvreemde delen. Hierdoor is de machine in staat ook vette of kwetsbare producten te zeven en worden alle verontreinigingen onbeschadigd uitgezeefd.

De machine is zeer eenvoudig te integreren in ieder proces en door haar sanitaire ontwerp zeer eenvoudig en grondig te reinigen. Omdat de zeefkorf niet uit gevlochten materiaal is opgebouwd behoort breuk hiervan tot het verleden. Opties als onder anderen CIP. inetertiseren en vacumeren zijn uitstekend op deze machine aan te brengen.

De compacte Quadro sifter S10 vraagt zeer weinig opgenomen vermogen (1,5kW) voor het zeven van grote productstromen. De machine trilt of schudt niet. De overbrenging van ongewenste trilling en vibratie naar de omgeving is dan ook uitgesloten.

Geschreven door

Logo van:Zeer compacte sifter leverbaar

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer