Zeefprogramma Prosysta groeit

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Zeefprogramma Prosysta groeit

Aangezien zeeftechniek een belangrijke en veel toegepaste bewerking vormt in een proces heeft Prosysta de complete lijn zeefmachines van Farleygreene in haar programma.
Naast de fractioneer- en controlezeven vormt de lineaire schudzeef een belangrijke toepassing.
Sinds kort is de Segregator 84 geintroduceerd en intussen succesvol toegepast. Met een rechthoekig zeefdek van 2,88 m² is de segregator de grootste in de serie van 4 modellen.
De lineaire schudzeven worden met name in-line toegepast. Dit type zeefmachine is geschikt voor zowel droge stoffen als vloeistoffen. Door het relatief grote zeefoppervlak en het unieke lineaire. vibratiesysteem is deze zeefmachine zeer geschikt voor lichte en/of fragiele producten. Bij een juiste instelling krijgt het product een oscillerende beweging.
Door toepassing van 1 tot maximaal 3 rechthoekige zeefdekken boven elkaar worden tot 4 separaties verkregen. De eenvoudig instelbare onbalansmotor wordt centraal onder het basisframe van de zeefmachine geplaatst. Naast deze instelling biedt de schudzeef ook de mogelijkheid om de hoek van het zeefdek in te stellen. Hierdoor wordt de verblijftijd van het product beïnvloed en kan een zeer efficiënte separatie verkregen worden.
Enkele kenmerken:
*Hygiënisch ontwerp
*Poedercontactdelen RVS 304 of RVS 316
*Keuze in afwerkniveau
*Zeer geschikt voor lichte fragiele producten en vloeistoffen
*Leverbaar naar klantwens met diverse opties
*ATEX uitvoering beschikbaar

Geschreven door

Logo van:Zeefprogramma Prosysta groeit

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer