Ytron oplosapparatuur nieuw vertegenwoordigd.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Ytron oplosapparatuur nieuw vertegenwoordigd.

Ytron Process Technology GmbH levert reeds vele jaren succesvol apparatuur voor het mengen, oplossen en homogeniseren van poeders in vloeistoffen.

De producten van Ytron kennen vele succesvolle toepassingen in de zuivel, levensmiddelenindustrie, pharmacie en cosmetica. Naast een stuwstraalmenger waarmee tanks gehomogeniseerd worden zonder luchtinslag levert Ytron diverse systemen voor het in-line oplossen of homogeniseren van poeders in vloeistoffen.

Medio 2003 heeft Prosysta b.v. uit Emmeloord de exclusieve vertegenwoordiging van Ytron voor de Benelux overgenomen. Prosysta is gespecialiseerd in het ontwerp en de realisatie van installaties voor het opslaan, transporteren en bewerken van poeders en vloeistoffen.

De specialisten van Prosysta beschikken naast uitgebreide kennis en ervaring over een goed uitgeruste onderhoudsdienst waarmee optimale service aan gebruikers gegarandeerd is.

Geschreven door

Logo van:Ytron oplosapparatuur nieuw vertegenwoordigd.

Jongerius B.V.

Al meer dan 80 jaar is Jongerius B.V. actief en toonaangevend in de solids en liquids branche. Van ontwerp en levering van apparatuur tot en met het tailormade van installaties... Lees meer