WinProcess vertegenwoordigt Neuhaus Neotec GmbH

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: WinProcess vertegenwoordigt Neuhaus Neotec GmbH

Sinds mei 2017 vertegenwoordigt WinProcess, in tijdelijke samenwerking met Vision Engineers, de Duitse firma Neuhaus Neotec GmbH uit Ganderkesee voor de Benelux.

Neuhaus Neotec GmbH is samen met 3 andere firma’s onderdeel van de Kahl Group, bekend om de turn-key installaties op het gebied van conditioneren en pelleting voor producten in de food, farma, veevoeder, chemie en recycling industrie.

Neuhaus Neotec bestaat uit een koffie divisie en particle technology divisie. De vertegenwoordiging van WinProcess betreft de divisie particle technology.
Deze levert fluïd bed technieken, zowel standaard systemen als maatwerk oplossingen, aan de proces industrie. Zij hebben veel ervaring opgebouwd in de branches food, farma, (fijn)chemie en biotechnology.

Met fluïd bed systemen kunnen poeders en vloeistoffen worden gedroogd, gecoat, geagglomereerd, gegranuleerd, ingekapseld en gemodificeerd.

Neuhaus Neotec heeft een modern proefcentrum tot haar beschikking in Ganderkesee (bij Bremen) waar proeven gedaan kunnen worden om zo tot het juiste systeem te kunnen komen.

Voor meer informatie en aanvragen kunt u terecht bij WinProcess, Jack Winder

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

WinProcess

WinProcess is een vertegenwoordiging van diverse ervaren leveranciers in de procesindustrie voor de Benelux Lees meer