Weighing & Inspection werkt mee aan Groene stroom.

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weighing & Inspection werkt mee aan Groene stroom.

Weighing & Inspection realiseerde in 2012 weeginstallaties voor biomassa bij enkele grote elektriciteitscentrales in Zuid-Nederland. Hierbij werden Ramsey bandweeg systemen geïnstalleerd en in bedrijf genomen door het team van Weighing & Inspection. De 4 Ramsey bandweegsystemen worden toegepast voor de Biomassa dosering en verwerking bij de elektriciteitscentrales.

Het team van Weighing & Inspection staat ook in 2013 klaar om onze klanten in de Benelux slagvaardig te bedienen met een uitgebreid leveringspakket, een uitstekende service, en deskundig advies.

Het leveringsprogramma van Weighing & Inspection bestaat o.m uit het producten pakket van Thermo Ramsey Dynamisch wegen, Laumas silo- en bunkerwegingen, H-sensor volumemeetsystemen voor transportbanden, Hycontrol proces instrumentatie, Moistech & Ludwig vochtmetingen, grote externe displays volgens klant-specificatie en een uitgebreide keuze aan statische weegapparatuur en toebehoren.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer