Weighing & Inspection organiseert demo-dag

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weighing & Inspection organiseert demo-dag

Juiste dichtheid van verpakkingen is in nagenoeg elke branche een must en dient gewaarborgd te zijn.

Controle hierop is echter een zeer tijdrovend werk wanneer dit manueel gebeurd en geen controle kan klachten bij uw klanten opleveren.

Ondanks alle technische middelen die in onze machines opgenomen zijn om de garantie op correct gesealde verpakkingen zo hoog mogelijk te maken kan er sporadisch een verpakkingslek zijn vanwege allerlei redenen, eventueel inherent aan het te verpakken product of gebruikte foliesoort.

Hiertoe werden de SealScope™ en SealCam™ in-line meetsystemen ontwikkeld ter controle en inspectie van de lasnaden van uw verpakkingen. Het detecteert lekken, plooien en product in de las en waarborgt de kwaliteit van uw verpakkingen.

Weighing & Inspection organiseert een demo-dag in de vestiging van Prins Verpakkingstechniek te Veenendaal (Nederland).
Er wordt een proefopstelling gemaakt met een multihead weger en een Innotech verpakkingsmachine waarop een seal-testsysteem is opgebouwd om automatisch de lasnaden van elke individuele verpakking te controleren.

Deze demonstratie gaat door in week 36, de inschrijvingen hiervoor worden afgesloten op vrijdag 24 augustus om 17 uur.

Weighing & Inspection levert ook Ramsey bandwegers, silo- en bunkerwegingen, batchwegers, metaaldetectie, weegplateaus, vochtigheidsmetingen.

Bezoek ons op Industrial Processing 2012 Utrecht, stand 11BV.B022 op 02 – 05/10.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer