Weighing & Inspection Benelux breidt verkoopteam uit.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen in België, is het verkoopteam van Weighing & Inspection Benelux sinds kort uitgebreid met Kurt De Visscher als Sales & Application Engineer. Kurt heeft een behoorlijke ervaring en achtergrond in bulk handling projecten.

Naast Johan Bauwens, zaakvoerder, zal ook Kurt onze Belgische klanten bijstaan om voor elke applicatie de juiste oplossing aan te bieden. Samen met Patrick Oosterholt voor de Nederlandse markt heeft Weighing en Inspection een enthousiast en flexibel team voor de Benelux.

Weighing & Inspection heeft naast een ervaren verkoopteam tevens een eigen serviceafdeling in de Benelux. Onze service afdeling bestaat uit ervaren en getrainde service engineers die werken volgens VCA. De meest courante wisselstukken zijn steeds op voorraad in ons magazijn teneinde een snelle service te kunnen leveren. .

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer