Weighing & Inspection Benelux breidt verkoopsteam uit

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weighing & Inspection Benelux breidt verkoopsteam uit

Dieter Rogiers is in april terug in dienst getreden bij Weighing & Inspection. Hij vervult binnen de organisatie de rol van Sales en Support Engineer. Naast Johan Bauwens, zaakvoerder, zal Dieter instaan voor de Belgische markt en de klanten bijstaan om voor elke applicatie de juiste oplossing aan te bieden.

Dieter heeft een behoorlijke ervaring en achtergrond in de weegindustrie en zal voor vele klanten niet onbekend zijn. Hij werkte eerder 6 jaar als Field Service Engineer voor Weighing & Inspection.

Dieter is erg blij met zijn nieuwe functie: “We zien dat de klanten steeds meer behoefte hebben aan een oplossing op maat. Net daarin proberen wij exclusief te zijn op de markt. Tegelijkertijd gaan de technologische ontwikkelingen rond technische infrastructuur ongekend snel. Voor onze klanten is het dus steeds belangrijker om kwalitatieve en betrouwbare oplossingen te krijgen. Met de combinatie van mijn technische achtergrond en ervaring krijg ik bij Weighing & Inspection de kans de klanten op dit punt te helpen.”

Samen met Patrick Oosterholt voor de Nederlandse markt heeft Weighing en Inspection een enthousiast en flexibel verkoopsteam voor de Benelux.

Weighing & Inspection heeft naast een ervaren verkoopsteam tevens een eigen serviceafdeling in de Benelux. Onze service afdeling bestaat uit ervaren en getrainde service engineers die werken volgens VCA. De meest courante wisselstukken zijn steeds op voorraad in ons magazijn teneinde een snelle service te kunnen leveren.

Persberichtenicon.arrow--dark

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer