Weighing & Inspection Benelux breidt gamma uit met Laumas weeg pakket.

icon.highlightedarticle.dark Management
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weighing & Inspection Benelux breidt gamma uit met Laumas weeg pakket.

Nauwkeurig wegen met betrouwbare instrumenten tegen een goede prijs wordt, in de huidige tijd, steeds belangrijker. Bovendien blijkt wegen vaak een uitdaging te zijn. Om voor elke industrie en zijn toepassing de beste oplossing te kunnen bieden, gaat Weighing & Inspection samenwerken met Laumas Elettronica.

Laumas Elettronica is al meer dan 25 jaar toonaangevend aanwezig op de industriële weegmarkt en heeft een uitgebreid aanbod van weegplateaus, weegindicatoren en loadcells tot weegtransmitters, batching-systemen en zelfs software. Met een eigen productie en voortdurende productontwikkeling wordt elke uitdaging graag aangegaan.

Door de intensieve samenwerking met Weighing & Inspection wordt de Benelux voorzien van een toegankelijke leverancier waarbij ondersteuning bij voorverkoop, een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle service voorop staan.

Daarnaast heeft Weighing & Inspection Benelux zich ook gespecialiseerd in een compleet gamma dynamische weegsystemen van Thermo Ramsey, dosering, aan-boord weging van Loadrite, volumemeting van H-sensor, niveau & detectie instrumentatie van Hycontrol, flowmeting, productinspectie, vocht en organische analyse van MoistTech.

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer