Weblau, de nieuwe web server master

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Weblau, de nieuwe web server master

Met de WEBLAU heeft u overal toegang tot een website. Zo kan u op afstand een controle uitvoeren en de status van de instrumenten bekijken, inclusief het uitvoeren van een aantal commando’s en het constateren van mogelijke afwijkingen of fouten.

WEBLAU is de nieuwe Laumas Web Server Master, geschikt voor Omega / DIN-rail montage.
Via RS485 Modbus RTU protocol is het mogelijk om maximaal 8 Laumas W/TLB transmitters aan te sluiten op de WEBLAU.

Door een Ethernet TCP/IP-poort heeft u verbinding met internet. Via uw PC, smartphone of tablet krijgt u toegang tot een website die u de status en waarde toont van het netto/bruto gewicht.
Tevens beheert u de werking van instrumenten aangesloten op hetzelfde RS485 netwerk (tot 8 instrumenten).

Met de WEBLAU controleert en wijzigt u via internet de instelling van de gewenste waarden en stuurt u op afstand de belangrijkste commando`s (semi-automatische tarra, semi-automatische nulstelling, E2PROM, etc..).

Doordat het onderhoud, controle en de status van de weeg-instrumenten op afstand mogelijk is, is de WEBLAU serie is een nuttige ondersteuning voor alle installateurs / dealers van weegwerktuigen.

Weighing & Inspection vertegenwoordigt naast Laumas ook GraviControl® doorstroomweger, de industriële weegapparatuur van Thermo Ramsey (dynamische weegtechniek) en de merken Hycontrol (niveaumeting), H-sensortechnik (volumemeting), Franz Ludwig en EDIT (vochtigheidsmeting) en Loadrite (aan-boord weging).

Geschreven door

PROMATI nv/sa

Promati NV, opgericht in 1980 en pionier in de Benelux met de Belle-Banne bandschrapers, verdeelt heden ten dage een compleet productengamma voor bulk handling en verpakkingsindustrie. Een goed uitgerust en... Lees meer