WAM oplossing voor ontstoffing van kleine luchtdebieten

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: WAM oplossing voor ontstoffing van kleine luchtdebieten

Voor de ontstoffing van kleine luchtdebieten op bijvoorbeeld (weeg)bunkers, hoppers en draaisluizen, voldoet veelal een enkelvoudig filterpatroon. Tevens is de beschikbare ruimte vaak minimaal en wordt er toch een hoge filtratie efficiëntie vereist conform de huidige regelgeving. Om ook deze markt behoeften van dienst te kunnen zijn levert WAM naast haar uitgebreide filterprogramma de Hopperjet® serie R01 en R01Atex die toepasbaar zijn in de gehele industrie.

De eenvoudig te monteren Hopperjet® is een compacte ontstoffingsfilter waarbij de geflenste behuizing is uitgevoerd in RVS 304 of 316. Het filterelement, Polypleat® patroon of envelop, met een oppervlakte van 2,0 resp. 0,5 m² wordt gereinigd door een speciaal ontworpen en onderhoudsvrije perslucht reinigingssysteem dat geïntegreerd is in de kunststof, RVS304 of 316 uitgevoerde regenkap. Het afgevangen stof valt terug in het proces.

Het RVS uitgevoerde Atex model voldoet aan de huidige regelgeving. De constructie van het filter maakt deze geschikt voor een Pred = 1 barg.

Als optie mogelijkheid kan de Hopperjet® voorzien worden van een aansluiting voor centrale stofafzuiging.

Geschreven door

Logo van:WAM oplossing voor ontstoffing van kleine luchtdebieten

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer