WAM Holland ontwerpt modulair systeem voor constante toevoer

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: WAM Holland ontwerpt modulair systeem voor constante toevoer

Met ruim 40 jaar ervaring op het gebied bulkhandling is onze kennis niet alleen beperkt tot het mengen, transporteren of ontstoffen van poeders, korrels en granulaten, ook voor het doseren bent u bij ons aan het juiste adres. We ontwikkelen onze doseerunits in eigen huis en werken nauw samen met een betrouwbare partner die desgewenst een compleet concept kan ontwerpen en opbouwen.

Zo hebben we in ons laatste project een uitgebreid modulair systeem ontworpen die een juiste en constante toevoer van een grondstof naar een tweede deel in het proces moet garanderen. Hierbij worden de zakken handmatig in de hopper gestort, waarna het inklapbare deksel veilig wordt gesloten om stofvorming tot een minimum terug te brengen. De beluchting pads in de conus van de hopper, en de extra ploegschaar woeler boven de doseerschroef zorgen samen voor een juiste voeding naar de doseerschroef.

Er zijn units beschikbaar voor volumetrisch doseren, maar WAM kan ook units leveren voor het gravimetrisch doseren, compleet met weegschaal en aansturing. De micro doseer units die worden o.a. toegepast in de volgende industrieën: Voedingsmiddelen, diervoeder, bouw, kunststof, chemie, verpakking en milieutechnologie.

Kenmerken MBF:
* Doseersnelheden: 3 dm³/ h tot 4,000 dm³/h
* Constante dosering
* ATEX gecertificeerd
* Modulair syteem
* Toegankelijk systeem

Geschreven door

Logo van:WAM Holland ontwerpt modulair systeem voor constante toevoer

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer