WAM de “One Stop Solution” voor veevoeder

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: WAM de “One Stop Solution” voor veevoeder

Met meer dan 45 jaar ervaring in de bulkhandling is WAM een echte specialist in de bulkhandling. Een veevoederinstallatie bestaat vaak uit het innemen, opslaan, transporteren, toevoegen en mengen van diverse droge vaste stoffen en is een industrie waar WAM wereldwijd aanwezig is. Samen met de installateur wordt er bepaald wat er nodig is om aan de vraag van de eindklant te kunnen voldoen.

Daar een aantal machines en componenten van WAM in een veevoeder installatie voor kunnen komen, zoals draaisluizen, elevatoren, trilbodems, beladingbalgen filters, transportschroeven, vlinderkleppen, schuiven en nog veel meer, kunnen we wel stellen dat WAM een “One Stop Solution” is voor deze industrie. Buiten de kennis en ervaring, zijn de productiemethodes en de laatste standaarden up to date.

Het grote voordeel is dat u voor meerdere items één aanspreekpunt heeft en zo uw gehele installatie af kunt stemmen met WAM producten. Ook voor vervanging en aanpassingen in bestaande installaties is dit zeer interessant. 3D of 2D tekeningen zijn veelal beschikbaar.

Systeem ontwerpers en installateurs kunnen ervan uitgaan dat top kwaliteit en prestaties worden gecombineerd met de hoogst mogelijke efficiency.

De algemene kenmerken van WAM :
– Lange kennis en ervaring
– Goede kwaliteit en efficiency
– Goed georganiseerd
– Modulair programma
– Uitgebreid programma

Geschreven door

Logo van:WAM de “One Stop Solution” voor veevoeder

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer