WAM blijft werken aan kennis

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
42 bekeken Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: WAM blijft werken aan kennis

Trillers, kloppers en beluchters zijn belangrijke accessoires voor regelmatige opslag en het efficiënt lossen van allerlei soorten bulkgoederen. Slechts weinig bulkgoederen zijn echter extreem goed stromend. De meerderheid kan niet uit trechters of silo`s gelost worden zonder de hulp van een triller, klopper of beluchter.

WAM Holland heeft een hele reeks in het programma zoals; onbalans motoren, pneumatische trillers, kloppers en rollers. Met meer dan 40 jaar ervaring beheerst WAM diverse technieken als, beluchten, breken, verdichten en het helpen bij het uitstromen van stortgoederen. Vibratietechniek wordt toegepast in alle industrieën en ontwikkeld zich nog steeds.

WAM is hiervan doordrongen, en houdt het personeel wereldwijd middels workshops en interne opleidingen altijd op de hoogte conform de laatste ontwikkelingen. Deze week vindt de OLI workshop plaats in Italië.

Geschreven door

Logo van:WAM blijft werken aan kennis

WAM Holland BV

WAM Holland B.V. is uw partner voor het leveren van componenten en machines voor stortgoederen, slibverwerking, re-newable energy en afvalwater behandeling. WAM Holland maakt deel uit van de WAMGROUP, ontstaan... Lees meer