Vrachtwagen voor weegbrugkeuring operationeel

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vrachtwagen voor weegbrugkeuring operationeel

De nieuwe PRECIA-MOLEN vrachtwagen voor het keuren van weegbruggen is operationeel. Vanaf nu zal deze opzienbarende combinatie beladen met 80 ton aan gewichten en een heftruck door Nederland rijden. Het ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft PRECIA-MOLEN bijzondere vrijstelling verleend om met zo’n zware vrachtwagen over de Nederlandse wegen te rijden. Hierdoor kunnen wij met één meetwagen, dus zonder extra ballast, alle weegbruggen keuren.

Door de aanschaf van een eigen testwagen zijn wij niet meer afhankelijk van derden voor de keuringen. De planning hebben we in eigen hand dus kunnen we er voor zorgen dat oplevering en keuring van de weegbrug kort na elkaar plaats vinden. De keuringen worden vakbekwaam uitgevoerd door onze eigen service engineers. Vanzelfsprekend beschikken zij over het certificaat Erkende Keurmeester van het NMi.
Hiermee kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn omdat zij snel de beschikking hebben over een operationele én voor handelsdoeleinden geschikte weeginstallatie.
PRECIA-MOLEN ontzorgt haar klanten dus met een Totaal Weegconcept: één aanspreekpunt voor levering, installatie, keuring en onderhoud van de weeginstallatie.

Geschreven door

Logo van:Vrachtwagen voor weegbrugkeuring operationeel

Precia Molen Nederland BV

WEEGOPLOSSINGEN VOOR IEDERE INDUSTRIE! Precia Molen heeft in ruim 155 jaar een wereldwijde reputatie opgebouwd voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van haar weegsystemen. De uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwerp, productie... Lees meer