Voor wie vooruit wil!

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Voor wie vooruit wil!

Control Techniques lanceert een nieuwe versie van de programmeersoftware SyPT. Deze nieuwe generatie software genaamd: SyPTPro is een sterk verbeterde versie van de reeds bestaande SyPT software voor aandrijfapplicaties.

SyPTPro is een programmeeromgeving waarmee de PLC modules binnen de regelaars van Control Techniques geprogrammeerd kunnen worden. Zo ontstaan gelijkstroom-, frequentie- en servoregelaars met nog meer intelligentie voor de meest uiteenlopende aandrijfapplicaties. De nieuwe software is eenvoudig en kosteneffectief voor het automatiseren van machinebesturingen of productielijnen.

In de nieuwe programmeersoftware is jaren programmeerervaring van software engineers gebundeld in één pakket. Het softwarepakket maakt gebruik van industriële programmeertalen zoals ladderdiagrammen en functieblokken volgens IEC 61131-3. De software bevat meer dan 1 miljoen programmeerregels en meer dan 200 functieblokken met onder andere timers, tellers en geavanceerde positioneercontrollers.

Al de applicatiesoftware die in het bestaande SyPT pakket is geschreven, wordt door SyPTPro ondersteund. Bij het ontwikkelen van applicatiesoftware wordt gebruik gemaakt van een exclusieve bibliotheek met functies en functieblokken. SyPTPro in combinatie met de Control Techniques Unidrive, Unidrive SP of Mentor II is aandrijven en besturen zonder limieten. Met deze software is Control Techniques een stap voor in het eenvoudig en voordelig programmeren van aandrijfapplicaties

Blijf op de hoogte en mis geen artikel

Inschrijvenicon.arrow--dark