Vlint MVS-beladingsbalgen met opblaasbare afsluitmanchet

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: Vlint MVS-beladingsbalgen met opblaasbare afsluitmanchet

De MVS-beladingsbalgen van Vlint zijn voorzien van een pneumatisch opblaasbare afsluitmanchet op de laadkop. Tijdens het beladen sluit deze manchet de ringvormige spleet tussen de tankopening en de laadkop. Deze krachtige en nauwsluitende verbinding garandeert een stofvrije belading, zelfs als het proces een overdruk in het systeem creëert. In al zijn eenvoud een briljante, effectieve en betrouwbare oplossing.

Dankzij het brede afsluitbereik kan de afsluitmanchet van de MVS-beladingsbalg universeel toegepast worden. Hij is geschikt voor alle gangbare tankopeningen met een diameter van 390 tot 500 mm. Daarnaast zijn er ook afsluitmanchetten met speciale afmetingen verkrijgbaar. Hiervan is het afsluitbereik 290 tot 400 mm. De afsluitmanchetten zijn zowel in het zwart als in een lichte kleur verkrijgbaar.

Meer zienicon.arrow--dark

Geschreven door

Vlint

Vlint Door onze kennis van solids handling, filtratie, reconditionering en luchtverdeling gaan we door waar anderen stoppen. Dat is onze 360°-aanpak. Deze complete en unieke aanpak betekent dat onze technisch... Lees meer