ViPower Europe BV produceert grootste zeefmachine

icon.highlightedarticle.dark Tech & Productie
Laatste wijziging: 8 mei 2023
Article image of: ViPower Europe BV produceert grootste zeefmachine

ViPower Europe BV heeft deze maand zijn grootste zeefmachine, die het tot nu toe gefabriceerd heeft, in bedrijf genomen. Deze zeefmachine, van het type BM&M 10 x 20 – 3 dek Chip Screen, staat bij een houtverwerking fabriek in Tsjechie opgesteld. De zeefmachine heeft een zeefoppervlakte van maar liefst 18,6 vierkante meter per zeefdek en is uitgevoerd als drie deks zeefmachine. De machine is ontworpen voor het zeven van 350 m3/h verse houtspaanders op respectievelijk 40, 18 en 8 mm openingen. Het product groter dan 40 mm wordt terug gevoerd naar de verspaander terwijl de overige 3 fracties eindproducten zijn. Zo worden de 2 tussenfracties als hoogwaardige houtspaanders geleverd aan de papier industrie en gaat het product kleiner dan 8 mm naar de spaanplaat industrie.

ViPower Europe BV, onderdeel van de Elmar groep, ontwerpt, fabriceert en levert oplossingen voor uw zeef- en triltransport problemen.

Geschreven door

ViPower International BV

ViPower International BV, gevestigd in De Meern, ontwikkelt, fabriceert en verkoopt oplossingen voor uw zeef- en/of tril transportprobleem. Lees meer